Hoppa till innehåll
EKO logotyp

Säljchef Enjoy - Bageri, Kallskänk & Café

Ansök nu
Är du en lyhörd ledare som brinner för service och har förmågan att överblicka din verksamhet från ett helikopterperspektiv? Om svaret är ja, då är det dig vi söker till Enjoy. Har du dessutom tidigare arbetat med schemaläggning så är du klockren för tjänsten!

Enjoy - är namnet på vårt Café, butiksbageri, konditori och kallskänk på Eko Stormarknad i Fjälkinge. Just nu söker vi en ledare för hela avdelningen!

Tjänsten innebär ansvar för helheten i bageri, konditori och kallskänk som drivs som en avdelning. Du leder och fördelar dina medarbetares arbete och vi ser därför att du har tidigare erfarenhet som ledare. Erfarenhet av försäljning, servering och kallskänk är meriterande.


Ledarskapet som säljchef är operativt, det är i driften och vardagen som du kommer göra skillnad. Du bidrar till att uppnå våra mål genom att planera, prioritera och skapa förutsättningar för medarbetare. Att ha kunden i fokus är en självklarhet för oss på Eko så därför är det viktigt för oss att du gillar att bidra till unika shoppingupplevelser.

Tjänsten innebär att planera, leda och utveckla din avdelning - såväl strategiskt som operativt. Du kommer att arbetsleda och din huvudsakliga uppgift är att på ett tydligt och strukturerat sätt samordna avdelningens resurser för att skapa resultat.

Vi värdesätter din förmåga att se helheten för hela butiken och inom det egna ansvarsområdet. Vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi fokuserar på lösningar hellre än problem.

Du ansvarar för att våra recept, rutiner och egenkontroll följs av alla medarbetare på avdelningen. Våra tårtor, bakverk med mera är populära och säljs i en rasande fart vilket innebär att vi arbetar med stora volymer.

Personalansvar och schemaläggning ingår i tjänsten. Vi använder idag Quinyx som bemanningssystem.

Du kommer att ingå i butikens ledningsgrupp och rapportera till butikschefen.

Erfarenheter
  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet, med goda referenser, i ledande befattning.
  • Erfarenhet att att arbeta större i bageri / konditori.
  • Goda kunskaper i livsmedelshygien & egenkontroll.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi tillämpar löpande urval, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten

Eko Stormarknad har öppet 9-20 alla dagar. Enjoy har öppet 8.00-19.00. Kvällar och helger ingår i arbetet.

Tjänsten avser heltid, en tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning.

Tillträde efter överenskommelse
Mer info
Kontaktperson
Andreas Rosenqvist
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare