Hoppa till innehåll
EKO logotyp

Marknadsproducent - inriktning film till EKO

Publiceringsdatum
12 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Håkan Ringström
Telefon
Ansök nu
Bli en av oss, på EKO-gruppens marknadsavdelning och var med i vårt företags starka och spännande expansionsfas. EKO-gruppen har idag 12 stormarknader från Malmö till Sundsvall och vi kommer även under hösten öppna ytterligare 3 butiker.

Du kommer att vara en av tre medarbetare för vår grafiska produktion och du har troligtvis erfarenhet från en marknadsavdelning, reklambyrå eller som producent på något mediebolag gällande filmproduktion.

Arbetsuppgifter

Som Marknadsproducent kommer du ha ett huvudsakligt fokus på vår grafiska formgivning för rörligt material (film) gällande TV-reklam och sociala medier. I dina arbetsuppgifter ingår även produktion för annonser i både print och digitalmedia. Rollen innefattar alla delar på vår inhouse-avdelning.

Vi har en bred mediemix idag med hög volym inom TV-reklam, SoMe, digital display och tryckt media där du ansvarar för att vi följer tidsplanen för varje enskild kanal och ser till att deadlines hålls för kampanjer.

Du kommer att ha ett nära samarbete med bland annat våra kategorichefer för kommande kampanjer och aktiviteter men även direktkontakt med butiker för att ibland lösa snabba behov.

Erfarenheter och förmågor

Du har högskoleexamen inom marknadsföring och grafisk produktion. Minst 5 års yrkeserfarenhet på en marknadsavdelning, reklambyrå eller mediebolag och där av minst 3 års erfarenhet av TV-reklamsproduktion alternativt annat motsvarande inom rörligt media. Har du även erfarenhet inom ljudteknik så är det meriterande.

Du jobbar obehindrat i PC miljö och har väldigt goda kunskaper i Adobe-serien som bland annat InDesign, Illustrator och Photoshop samt Google Web designer, After Effects och Adobe Premiere.

Du har mycket god förmåga att hålla flera parallella uppdrag igång samtidigt. För att trivas hos oss är det bland annat viktigt att du är flexibel och har förmågan att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Det dagliga planeringsarbetet inom avdelningen leds av avdelningens Produktionsledare.

Som person är du ansvarstagande och prestigelös. Du har lätt för att samarbeta och viljan att jobba målinriktat för att leverera inom tid och med hög kvalité. Du har ett intresse av att hålla dig uppdaterad med branschnyheter och har en genuin nyfikenhet för att vidareutveckla och testa nya vägar inom ramarna av vårt koncept.

Tjänsten

Tjänsten är på heltid och avser en tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning.

Tillträde från den 1 januari 2024 eller enligt överenskommelse.

Placering på EKO Stormarknads supportkontor i Fjälkinge, utanför Kristianstad.

Lön enligt överenskommelse, löneanspråk skall anges i ansökan.

Din ansökan

Sista ansökningsdag är 31 oktober. Vi tar gärna emot din ansökan så fort som möjligt då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Håkan Ringström, Marknadschef EKO-gruppen. Mail; hakan.ringstrom@ekostormarknad.se
  EKO logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  10 dec. 2023 (3 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
  arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

  Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Malmö stad
  Försäljning
  Företagslogga

  Liknande Jobb