Säljare
Kristianstad

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning? Just nu söker vi säljare som vill vara med på vår resa och du är förmodligen den viktigaste personen i vår resa framåt.

Vi har haft några år med stor framgång som inneburit att vi växt som bolag. Vi har genomfört många omställningar för att kunna anpassa vår ”portfölj” till dagens mer digitaliserade samhälle. Framåt så satsar vi för att ta större marknadsandelar och växa ännu mer inom området digitalisering, därför söker vi nu dig som säljare.

Vi erbjuder

  • En spännande och utmanande tjänst
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjlighet till bil i tjänsten
  • Flexibel arbetsplats
  • Förmånligt pensionsupplägg

Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor, Canon Business School, där du får: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utifrån din utveckling. 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Document Solution - säljare kommer du att arbeta med att sälja Canons utskriftslösningar som består av hårdvara, mjukvara & kringtjänster. Du bokar dina egna besök och bygger upp nya kundrelationer samtidigt som du utvecklar och fördjupar våra befintliga. Vi ger dig möjlighet att vara med från början och presentera, offerera, göra uppföljningar och avsluta affärer. Du gör ca tolv kundbesök i veckan och vi har täta uppföljningar för att hjälpa dig igång. 

 Vad har Bengt Wallgren, ägare/försäljningsansvarig att säga om Canon? 

"Jag har jobbat inom Canon sen 1986 i olika roller. Först som anställd på Canon Svenska i 14 år, sedan som egen företagare och franchisetagare i 22 år.

Jag jobbar med målrelaterad styrning och coaching som utgår från en stark tro på individens egen förmåga att åstadkomma resultat inom ramen för uppdraget och vill att folk tar eget ansvar. Är inlyssnande, vill ha högt i tak i teamet där medarbetare har olika åsikter och får argumentera för dessa.

Vi är ett ju en del inom Canon i form av franchise och är därför på CBC Syd ett familjärt företag där alla känner varandra. Alla på bolaget är lika viktiga för vår gemensamma framgång och vi jobbar med att alla skall bli sedda.

Som säljare är det viktigt att man har drivkraft, tar eget initiativ och ansvar, är intresserad av att skapa relationer och nätverka samt förstår att det krävs hårt arbete i form av besöksbokning och genomföra besök för att bli framgångsrik."

Läs mer om vad Bengt har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/canon/kristianstad

Din bakgrund och personlighet
Vi letar efter drivna personer som är beredda att göra det lilla extra för våra kunder och arbeta mål fokuserat, någon som vill se Canon i framkant i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser gärna att du:

  • Har erfarenhet av B2B eller B2C-försäljning
  • Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Är beredd på att arbeta uthålligt med besöksbokning och kundbesök för att bygga upp din egen kundbas som du sedan utvecklar

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

För tjänsten krävs att du är allmänt datavan samt har B-körkort.

Information och kontakt
Av oss får du ett starkt varumärke att arbeta med - alla känner till Canon! Upptäck dina möjligheter inom Canon! Vill du veta mer om oss kan du gå in på www.canon.se, eller kontakta försäljningschef Bengt Wallgren på tel.0739-203922 eller bengt.wallgren@canon.se.

Om företaget
Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Inom kedjan arbetar idag 500 personer.

Läs mer på www.canon.se

Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!