Skicklig Verkstads- och metallarbetare till Åhmans i Åhus

Skicklig Verkstads- och metallarbetare till Åhmans i Åhus

I denna roll kommer du att arbeta brett med olika verkstadsrelaterade arbetsuppgifter vid Åhmans hisskorgsproduktion i Åhus. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är svetsning, kantbockning, klippning och annan metall- och plåtbearbetning. Arbetsdagarnas innehåll varierar beroende på den pågående produktionen. För rätt person kan en teamledarroll vara aktuell på sikt. Tjänsten är på heltid och arbetstider är vardagar, dagtid med möjlighet till flextid. Tillträde sker omgående enligt överenskommelse. Du är en ansvarstagande person som gör det där lilla extra för att du och dina kollegor ska trivas på arbetet och du räds inte för arbetsuppgifter där du får vara kreativ och uppfinningsrik.

Du har sedan tidigare god erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och har gedigen vana av att arbeta med metallbearbetning. Du behärskar svetsning TIG/MIG, har god maskinvana och kan "lite om allt". Erfarenhet av modern kantpress inklusive programmering är väldigt meriterande. Tidigare ledarerfarenhet inom yrkeslivet är meriterande, men vi välkomnar även sökande som för första gången vill ta klivet upp till en mer ledande roll.

Kontakta Produktionsledare Christofer Johannesson vid frågor om denna tjänst. För att ansöka till denna tjänst skickas CV samt personligt brev till Christofer@ahmans.se.
Mer info
Kontaktperson Christofer Johannesson
Email Mejla Christofer Johannesson
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ahmans.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2023 (32 dagar kvar)