Servicetekniker

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att på egen hand, eller i team, jobba med nyinstallation samt serva och uppdatera våra befintliga system ute hos våra kunder. På tider då du inte är ute hos kund så förväntas du arbeta med telefonsupport / kundsupport. Då kunderna finns i ett stort område ingår i genomsnitt 5 hotellnätter per månad i arbetet.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker ska ha gymnasial utbildning, gärna inom el/tele eller teknik. Du är tekniskt intresserad och har en "problemlösarmentalitet" som ser möjligheter och lösningar snarare än problem. Erfarenhet av installationer av fiber eller nätverk hos kunder är en merit men inget krav. Har du erfarenhet av kundinriktat arbete är det ett plus.

Arbetet som servicetekniker är många gånger självständigt vilket innebär att du behöver vara strukturerad, ha förmågan att ta initiativ, ta stort ansvar för ditt arbete och vara angelägen om att alltid göra ditt bästa. I gengäld kommer du att arbeta i ett team av tekniker som alla strävar mot samma mål. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Då du arbetar mot kund ställer arbetet krav på att du är service-minded och social. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Då en stor del av arbetet sker ute hos kund är B körkort ett krav. Du förväntas ha mycket god datorvana samt utrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Zafe Care Systems och tillsättning sker efter överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tjänsten utgår ifrån vårt kontor i Kristianstad.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag 1 juli 2021. Du söker tjänsten på www.wikan.se.
Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell, 044-590 65 02.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Johanna Fondell
Telefon 044-5906502
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 1 juli 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zafe Care Systems är ett snabbväxande bolag som ligger i framkanten inom den senaste välfärdstekniken. Vi är en systemintegratör av välfärdsteknologiska produkter och tjänster såsom digitala trygghetslarm, kameror och andra IT relaterade lösningar för vård och omsorg över hela Sverige. Våra främsta kunder är kommuner och landsting. Zafes produkter och tjänster används idag i mer än 200 kommuner i landet. Våra lösningar passar alla typer av vård- och omsorgsboende och med vår moderna teknik utmanar och utvecklar vi marknaden. Våra produkter och tjänster skapar trygghet och ökad livskvalitet för individen och ger personalen verktyg för effektivare och säkrare arbetssätt.
Zafe Care Systems har varit verksamma sedan 2005, huvudkontoret finns i Kristianstad, är 17 anställda med en omsättning på ca 35 Mkr. Zafe Care Systems ingår i den börsnoterade koncernen AddLife. Läs mer på företagets och koncernens hemsidor www.zafe.se // www.add.life

Nu rekryterar vi en servicetekniker/installatör till Kristianstad.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.