Maskinkonstruktör till spännande företag i Lund

Maskinkonstruktör till spännande företag i Lund

Vi söker nu för kunds räkning en Maskinkonstruktör till välkänt konsultföretag i Lund. Vill du vara med och skapa mervärde i projekt ute hos dina kunder? Är du redo att anta möjligheten att få chansen att arbeta med större kunder/företag och samtidigt få möjligheten att påverka? Ifall något av detta stämmer in på dig, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Maskinkonstruktör arbetar du med varierande uppdrag beroende på företagets kunders önskemål. Beroende på projekten kan det handla om bland annat nyutveckling, ombyggnad eller underhållsprojekt av en redan befintlig konstruktion. Ute hos kunden sker arbetet både på kontor och i produktionsmiljön. Du arbetar både självständigt och i team, nära vanligtvis Automationsingenjörer och El-konstruktörer. Längden på projekten varierar allt från en vecka till två år och sker både inhouse och ute hos kund.
Här får du chansen att verkligen utnyttja din tekniska kompetens och där du själv påverkar din personliga utveckling.

Din profil

Vi söker dig med tekniskt intresse och gillar att skapa goda och långsiktiga relationer. Du vill aktivt bidra till företagets utveckling samt kultur. Du gillar ansvar och struktur tillsammans med en serviceinriktad ådra. Vi ser gärna att du har en civilingenjörsutbildning och arbetserfarenhet inom mekanik/maskinkonstruktion sedan tidigare.

Skallkrav
  • Civilingenjör inom maskinteknik eller liknande
  • Minst två års arbetserfarenhet inom liknande område
  • God 3D modelleringskunskap, önskvärt är Creo/ProE
  • Kunskap inom PDM-system, exempelvis Enovia, SmarTEam eller motsvarande
  • God kunskap i svenska och engelska
Meriterande
  • Erfarenhet av att bereda underlag för produktions- och installationsarbete
  • Dokumentationsförmåga
  • Erfarenhet av konsultbranschen
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Placering: Lund
Omfattning: Heltid
Start: Omgående men hänsyn till eventuella önskemål
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Daniel Andersson
Telefon 0721 61 72 73
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Xllnc Advise Recruitment AB
Sista ansökningsdag 31 maj (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund ett är konsultföretag och har idag kontor runt om i Sverige och internationellt. I Lund, där du som förhoppningsvis ny medarbetare har din bas, arbetar de i huvudsak med bland annat produktutveckling, projektledning, konstruktion samt produktionsutrustning. Här arbetar teamen dagligen med att ta fram nya smarta lösningar som till slut ska skapa ett mervärde för kunden. Företaget är måna som sina anställda och här får du chansen att arbeta med härliga kollegor som utvecklas både tillsammans och individuellt. Det är du själv som bestämmer hur mycket du vill utvecklas.