Fordonstekniker - Bilmekaniker

Fordonstekniker - Bilmekaniker

Wä Bil AB Peugeot Professional Center expanderar och vi söker nu en fordonstekniker/bilmekaniker till vårt team i Kristianstad! Har du erfarenhet som fordonstekniker och ett brinnande intresse för bilar?

Ta chansen och ansök nu!


Arbetsuppgifter
I rollen som fordonstekniker kommer dina arbetsuppgifter att centreras kring service och reparation av personbilar.
Du felsöker personbilar och med kvalitetsmedvetenhet löser du olika typer av uppgifter. Vårt huvudmärke är Peugeot men då vi även har en omfattande begagnathantering så innebär det att du kommer att få jobba med de flesta bilmärken.

Vi söker dig som
Har några års erfarenhet som fordonstekniker.
Du har kunskaper om olika bilmodeller och är självgående i ditt arbete som varieras mellan service och reparationsuppdrag.
Du kan felsöka via dator och tyda informationen samt läsa och tyda el-scheman. Svenska är ett krav för tjänsten då både skriftlig och muntlig kontakt med kund kräver det. Utöver detta har du god datorvana samt innehar B-körkort.

Som person bidrar du med en positiv attityd till arbetslaget och gillar att arbeta självgående med en hög kvalitetskänsla.
Du kommer att vara ansiktet utåt för Wä Bil AB och därför ser vi gärna att du är duktig på att kommunicera och känner dig bekväm med att i vissa fall ha direktkontakt med kund. Vidare har du en stark vilja att lära dig och älskar ditt yrke som bilmekaniker.

Tjänsten ska tillsättas snarast,så ansökningarna kommer att hanteras löpande, så vänta inte med att ansöka. Vi tar helst emot ansökningar via mail på zandra.gauffin@wabil.se
Mer info
Email Mejla Wä Bil AB
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wabil.se/
Sista ansökningsdag 21 juli (29 dagar kvar)