2st Fordonstekniker / Bilmekaniker

2st Fordonstekniker / Bilmekaniker

Fordonsmekaniker

Vill du bli del av ett sammansvetsat gäng? Vi välkomnar då dig ung som gammal, kvinna eller man som bilmekaniker till oss, där trivsel, teamkänsla och personlig utveckling är något vi jobbar hårt med.

Vi står inför en helt ny bilanläggning på bästa läge på

Ängamöllan längs E22 i Kristianstad klar dec 2022 och med många nyheter inför 2023 behöver vi således utöka ytterligare med ett flertal bilmekaniker.
Som fordonstekniker kan du vara nyutexaminerad eller ha flera års erfarenhet, det viktiga är att du har stor vilja, driv och är en lagspelare.

Vi är i dag Auktoriserad för Peugeot, och vi är i ständig utveckling, och anpassar oss efter en föränderlig marknad och vi har mycket nytt som skall implementeras 2023. Vi servar alla märken och kommer expandera mycket den närmaste tiden som en del av vår långsiktiga strategi.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med teamkänsla och stora möjligheter till personlig utveckling, till hösten 2022 i en av Sveriges modernaste bilanläggningar!

Vi jobbar för att alla skall känna sig delaktiga i verksamheten och att det ska vara roligt att åka till jobbet. Vi har löpande utbildningar och vi har givetvis kollektivavtal på arbetsplatsen och erbjuder marknadsanpassade löner.

Vi söker 2st Fordonstekniker / Bilmekaniker:

Dig Mekaniker/Tekniker som instämmer i lagspel och god stämning.
Du behöver ha vilja och driv och vara noggrann och kvalitetsmedveten, att du är nyfiken och villig att lära dig nya saker är något vi ser som positivt, har du högre utbildning tex TA, Elbilsutbildning etc. är det meriterande men inget krav.

Arbetsuppgifter är tex:
  • Service
  • Däckbyte
  • Felsökning
  • Reparation
Är du redo för en trygg och framtidssäker arbetsplats, med roligt på jobbet med ett härligt gäng då ska du söka nu!

OBS vi jobbar med löpande urval och platsen kan komma att tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan.

OBS märk ansökan med

"Fordonstekniker" om du söker som bilmekaniker
Mer info
Telefon 044245700
Email Mejla Wä Bil AB
Område Kristianstad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://wabil.peugeot.se/kristianstad/
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (54 dagar kvar)