Vianor söker innesäljare till Åhus

Vianor söker innesäljare till Åhus

Vi söker nu en ny medarbetare till vår verkstad i Åhus. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Genom ditt noggranna arbete och din serviceinriktade personlighet bidrar du till vår höga kundnöjdhet. Vill du vara en del av vår växande kedja och landets bekvämaste "one-stop-shop" inom bil- och däckservice?

Rollen/arbetsuppgifter
Att vara innesäljare hos oss innebär ett varierande och utvecklande arbete. Försäljning över telefon är ditt huvudsakliga arbete där det är centralt att kunna identifiera och möta kundens behov och önskemål. Du planerar och strukturerar ditt arbete samt de uppgifter som kommer in under dagen, vidare administrerar du inköp av material och håller löpande kontakt med företag och våra återförsäljare. Vid behov hjälper du till ute i verkstaden med däckskiften och liknande.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och som har ett starkt driv. Du har ambitionen att utveckla och driva försäljningen framåt, samtidigt som du behöver vara flexibel. För att förstå kunderna och kunna ge goda konsultativa råd är det meriterande med branschkunskap och erfarenhet från däckbranschen. Vidare önskar vi att du är trygg, lösningsorienterad och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor. Du ska vara självgående och driven, ha lätt att samarbeta och viljan att utvecklas. Du har grundskoleexamen, gymnasieexamen samt god datorvana, med grundläggande kunskap i Excel och Outlook. Vidare behärskar du svenska flytande i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande, varierat och utmanande jobb där maximal kundservice går före allt annat. Ett självständigt arbete där du kan utveckla dina yrkeskunskaper, samtidigt som vi hjälps åt och är varandras bollplank. Du blir en del av vårt team som idag består av 9 medarbetare, där god stämning och laganda råder! Dessutom erbjuder vi ett antal internutbildningar samt friskvårdsbidrag.

Din ansökan
Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts omgående. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Vid eventuella frågor kontakta platschef Bo Edvardsson på Bo.Edvardsson@vianor.com eller 010-4755702.

Hoppas vi hörs!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://vianor.se/
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vianor är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice. Vi finns i 27 länder och har över 100 egna och partnerverkstäder i Sverige. Vi erbjuder både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass.