Däckmontörer till säsong Höst

Däckmontörer till säsong Höst

Däckmontörer till säsong
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste "one-stop-shop" inom bil- och däckservice.

Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.

Vilka är vi?
Vianor är med sina cirka 170 egna verkstäder och 140 Vianor-partnerverkstäder en av Nordens största däck- och bilservicekedja. Vi sätter säkerheten först för våra kunder och personal och du kan alltid känna dig säker efter att du besökt oss.

Vad kommer du att få göra?
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Din uppgift kommer att vara att ge däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar tvätt av däck, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.

Vem är du?
  • Du är serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
  • Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
  • Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har B-körkort
Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
  • Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
  • Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
  • Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt
Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4-6 veckor, enligt överenskommelse. I norra Sverige startar höstsäsongen oftast i mitten av oktober och söderut någon vecka senare. Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Vianor vill spegla mångfalden i samhället så alla ansökningar är välkomna.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Fordon, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://vianor.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren