Underhåll- och mediatekniker

Underhåll- och mediatekniker

Veolia växer och nu söker vi nya medarbetare inom underhåll och media till vårt uppdrag i Kristianstad. Veolia sköter drift och underhåll för media och fastigheter hos vår kund inom livsmedelsindustrin. Vi jobbar med ammoniakkyla, ventilation, renvatten, reningsverk för avloppsvatten, panndrift (gasolpannor), VVS-arbeten, skötsel av hissar, samt övrigt fastighetsunderhåll. Arbetstiderna är 7-16 med någon timmas förskjutning enligt schema. Beredskap var 5:e vecka ingår i tjänsten.

Kvalifikationer:
  • Kompetens och erfarenhet av felsökning och reparation i mediasystem
  • Erfarenhet och kunskap om styr- & reglersystem, ventilation, VVS, panndrift är önskvärt
  • Certifikat i Heta Arbeten, Mobil arbetsplattform och pannskötarutbildning är önskvärt
  • Erfarenhet av ammoniak-kylsystem är mycket meriterande.
  • Behärska svenska mycket väl både i både tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, Excel m.m.
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från en liknande tjänst, men det viktigaste är att du är nyfiken och villig att lära dig. Social kompetens och servicemannanskap värdesätts högt då du är företagets ansikte utåt mot kund. Du är innovativ och driven med en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:

Platschef Per Albers, tfn 070-586 18 58
Recruitment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.