Byggnadsarbetare

Byggnadsarbetare

En av våra kollegor går i pension till sommaren och vi söker en byggnadsarbetare till vårt uppdrag i Kristianstad. Veolia sköter drift och underhåll för media och fastigheter hos vår kund inom livsmedelsindustrin. Som byggnadsarbetare har du en bred och varierande roll. Eftersom organiskt material normalt inte är tillåten i livsmedelsindustrier arbetar vi främst med plåt, plast, kakel, klinker och formar och gjuter med betong m.m. Arbetstiderna är 7-16, övertid förekommer.

Kvalifikationer
  • Yrkesbevis eller dokumenterade likvärdiga erfarenheter
  • Certifikat i Heta Arbeten, Ställningsbyggnation upp till 9 meter och Mobil arbetsplattform är önskvärt
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, Excel m.m.
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från en liknande tjänst, men det viktigaste är att du är nyfiken och villig att lära dig. Social kompetens och servicemannaskap värdesätts högt då du är företagets ansikte utåt mot kund. Du är innovativ och driven med en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:

Platschef Per Albers, tfn 070-586 18 58
Recruitment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.