Två nya Linjemontörer/Distributionselektriker till norra Skåne - Vattenfall Services

Två nya Linjemontörer/Distributionselektriker till norra Skåne - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du ha ett fritt och omväxlande jobb där du bygger framtidens elnät? Har du erfarenhet av elkraftsbranschen och söker nya utmaningar? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig!

Vi växer och får nya affärer! Därför rekryterar vi nu två nya Linjemontörer/Distributionselektriker till Constructions avdelning Projekt Ledningar Syd. Constructions huvuduppdrag inom Vattenfall Services är att driva projekt, men även lokala och mer kundanknutna uppdrag. Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande. Vi samarbetar nära med våra övriga avdelningar i samma geografi vilket gör att vi kan erbjuda en stor variation av arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling.

Din roll som Linjemontör/Distributionselektriker
Du kommer att arbeta med om- och nybyggnation av lokalnät, 0,4-24kV, men även underhållsarbeten kan förekomma. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete.

Arbetsområdet är i första hand norra och nordvästra Skåne (Örkelljunga – Hässleholm - Kristianstad). Hemstationering tillämpas vilket gör placeringsorten flexibel. Resor över dagen är en naturlig del av arbetet, men övernattning kan förekomma liksom eventuell beredskapstjänstgöring.

Dina kvalifikationer som Linjemontör/Distributionselektriker
Vi ser helst att du har några eller flera års erfarenhet av att arbeta med linjebyggnation och elkraftsmontage, att kunna arbeta på hög höjd är ett krav. Erfarenhet av arbete som ledande montör är meriterande.

Vi ser gärna att du har en el- utbildning på lägst gymnasienivå. Har du utbildningar som till exempel ESA, Säkerhet på väg, Heta Arbeten, Hjärt- & lungräddning och AMS är det ett plus. B-körkort och goda språkkunskaper i svenska är ett krav.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Vi har ett arbetsklimat där vi hjälper varandra och arbetar alltid med högt säkerhetsfokus. Som anställd på Vattenfall Services får du tillgång till egen servicebil, förmånlig pension, avtal och försäkringar samt ett flertal förmåner inom friskvård och hälsa.

Välkommen med din ansökan senast 31 oktober 2019. Löpande urval tillämpas. Inom avdelningen tillämpas hemstationering, ange tydligt din bostadsadress i ansökan.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Magnus Strömblad, 072-5774219. För mer information kring rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Sofie Arneson, 0724524582.

Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices