Erfaren betongare sökes till uppdrag i Kristianstad

Erfaren betongare sökes till uppdrag i Kristianstad

Om kunden
Vi söker nu betongarbetare för uppdrag hos kund i Kristianstad. VMP-Group är medlemmar i Sveriges Byggföretagen (B) och tillämpar Byggavtalet och dess lönesättning på våra anställda

Om oss
VMP är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP ingår i Palm & Partners Gruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Byggföretagen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor.

VMP samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen (B) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med betongarbete såsom gjuta, forma och armera.

Erfarenhet
Vi söker dig som är duktig betongarbetare med yrkesbevis. Du ska vara självständig i ditt arbete men även kunna jobba bra i en grupp vilket gör att samarbetsförmåga är viktigt. Det är även viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och besitter en hög arbetsmoral.

Urval och intervju sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.