Maskinkonstruktör (mek)

Maskinkonstruktör (mek)

VECTO söker nu ytterligare en maskinkonstruktör (mek)

Eftersom företaget är inne i en expansiv fas behöver vi rekrytera fler duktiga medarbetare till vår organisation.

Arbetsuppgifter

Som maskinkonstruktör på VECTO arbetar man främst med projektstyrda uppgifter, men även med en del produktutveckling och produktanpassning. Du kommer att ingå i ett team av konstruktörer där vissa har lång erfarenhet och andra har lite kortare. Tillsammans konstruerar ni kundanpassade materialhanteringsanläggningar och logistiklösningar för våra kunders speciella behov och vi är stolta över att vara bäst på det vi gör.

Våra kunder består till övervägande del av namnkunniga bolag med internationell inriktning vilket driver på vårt företags utveckling och samtidigt skapar en intressant, stimulerande arbetsmiljö för våra medarbetare.

Vi söker nu konstruktör mekanik med minst 5-10 års yrkeserfarenhet. Du är ambitiös, självständig och driven i din roll som konstruktör men kan samtidigt när så krävs vara en prestigelös lagspelare med god förmåga att samarbeta med andra. Du är målinriktad med fokus på ditt uppdrag och du måste vara flexibel och klara av snabba förändringar i ett högt tempo.

Att du talar och skriver flytande både svenska och engelska är en självklarhet. Vi arbetar i Solid Works så erfarenhet av detta anser vi meriterande.

Fördelar med att jobba på VECTO
  • Stort egenansvar
  • Stimulerande och kreativt arbete
  • Spännande uppdrag åt namnkunniga internationella kunder
  • Stora möjligheter att påverka och utveckla din roll i företaget.
  • Stor del av arbetet bedrivs i projektform tillsammans med övriga teamet.
  • Möjlighet att vara delaktig i hela processen från offertstadiet till färdiginstallerad och igångkörd anläggning ute hos kunden.
  • Möjlighet till mycket god löneutveckling för rätt person med passande bakgrund.
Ansökan skickas till rekrytera@vecto.com
Urval sker fortlöpande.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://vecto.com/
Sista ansökningsdag 25 sept 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VECTO utvecklar, producerar och levererar automatiserade interna transportsystem och logistiklösningar inom både fordonsindustrin ("automotive") såväl som inom generell industri. Företaget grundades för snart 30 år sedan och vi är idag välkända för vår förmåga att leverera kundanpassade innovativa transportanläggningar anpassade för våra kunders speciella behov.

VECTO är ett registrerat varumärke och bolaget förfogar över egna patenterade innovationer inom logistik.