Installations- & Servicetekniker

Installations- & Servicetekniker

VECTO söker nu en installations- & servicetekniker.

Eftersom företaget är inne i en expansiv fas behöver vi rekrytera fler duktiga medarbetare till vår organisation. Har du erfarenhet inom industriautomation? Gillar du att resa och ha kundkontakt? Har du förmåga att leda och koordinera våra utomnordiska underleverantörer? VECTO söker en installations & servicetekniker för genomförande av installationsuppdrag, service och support åt våra kunder.

Din roll
Som installations- & servicetekniker på VECTO innebär det att du arbetar både med installation hemma före leverans och sedan även med nyinstallation och idrifttagning ute hos våra kunder. Därutöver kommer du att utföra serviceuppdrag av tidigare levererade anläggningar hos våra kunder i första hand inom Sverige. Tjänsten bygger på stort eget ansvar och du kommer ha en hel del restid och tid ute hos våra kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av industriautomation, helst både mekaniskt och elektriskt. Skulle du även ha kunskap inom PLC-programmering så är det väldigt meriterande.

Vem är du?
Du kommer att tillsammans med vår konstruktionsavdelning ta fram och bygga upp innovativa kundanpassade materialhanteringsanläggningar och logistiklösningar för våra kunders speciella behov och önskemål. Kunderna består till övervägande del av namnkunniga bolag med internationell inriktning vilket driver på vårt företags utveckling och samtidigt skapar en intressant, stimulerande arbetsmiljö för våra medarbetare.

Du måste vara en driftig person med förmåga att arbeta självständigt under press och samtidigt vara trygg i din förmåga att lösa uppgifter på egen hand. Du är en positiv person med stor egen drivkraft och är stolt över att vara bra på det du gör. Du måste vara flexibel och klara av snabba förändringar i ett högt tempo.

Att du talar och skriver flytande både svenska och engelska är en självklarhet. Vi arbetar med utländska underleverantörer som du ska leda och kommunicera med varför även engelska är viktigt.

Fördelar med att jobba på VECTO
  • Stort egenansvar
  • Stimulerande och självständigt arbete
  • Spännande uppdrag åt namnkunniga internationella kunder
  • Stora möjligheter att påverka och utveckla din roll i företaget.
  • Möjlighet att vara delaktig i hela processen från uppbyggnad hemma på VECTO till färdiginstallerad och igångkörd anläggning ute hos kunden.
Ansökan skickas till rekrytera@vecto.com
Urval sker fortlöpande.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://vecto.com/
Sista ansökningsdag 21 nov 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VECTO utvecklar, producerar och levererar automatiserade interna transportsystem och logistiklösningar inom både fordonsindustrin ("automotive") såväl som inom generell industri. Företaget grundades för snart 30 år sedan och vi är idag välkända för vår förmåga att leverera kundanpassade innovativa transportanläggningar anpassade för våra kunders speciella behov.

VECTO är ett registrerat varumärke och bolaget förfogar över egna patenterade innovationer inom logistik.