Ingenjör / Konstruktör

Ingenjör / Konstruktör

Vill du tillsammans med oss skapa framtidens konceptlösningar inom logistik och materialhanteringsteknik?

Vi tror du är högskoleutbildad eller har tillägnat dig motsvarande kunskaper genom att arbetat i konstruktörsrollen en tid. Du har troligen minst 5 års erfarenhet av mekanisk konstruktion (3D), är driven, självgående, intresserad och ambitiös.

Vi använder SolidWorks så erfarenhet av detta är meriterande.

Som person är du positiv och utåtriktad med ett stort engagemang som växer med ett stort eget ansvar. Du är självständig och driven i din roll som konstruktör men kan samtidigt när så krävs vara en prestigelös lagspelare med god förmåga att samarbeta med andra.

Du är målinriktad med fokus på ditt uppdrag.

Välkommen att sända in ansökan till rekrytera@vecto.com
Mer info
Email Mejla VECTO Engineering AB
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vecto.com
Sista ansökningsdag 12 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VECTO Engineering AB är en ledande leverantör av automatiserade systemlösningar inom logistik och materialhanteringsteknik.

VECTO som etablerades för tjugofem år sedan är f.n. inne i en tillväxtfas och söker därför kompetenta och engagerade medarbetare som vill vara delaktiga i vår fortsatta utveckling av innovativa framtidskoncept.

Våra kunder utgörs till övervägande del av stora och namnkunniga bolag med internationell inriktning vilket driver på vårt företags utveckling och samtidigt skapar en intressant, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö för våra medarbetare.

VECTO's kunder finns huvudsakligen inom fordonsindustrin men vi arbetar också med automatiserade logistiklösningar inom andra segment.