Innesäljare / Teknisk support för export

Innesäljare / Teknisk support för export

Kort om tjänsten

Vi söker dig som vill jobba som Innesäljare / Teknisk support hos Värmebaronen. Du kommer som innesäljare / teknisk supportmedarbetare arbeta med företagets exportkunder och därav är engelska och tyska ett krav.
I rollen kommer du arbeta med att ta emot och registrera order samt supportera företagets kunder med diverse tekniska frågor om produkterna, priser, leveranser och installationer.
Värmebaronen erbjuder fast anställning, fast lön och möjlighet till personlig utveckling. Tjänsten är en fast anställning direkt hos Värmebaronen och rekryteringen sköts av Dreamwork.

Sökord: Exportsäljare, säljare, innesäljare, kundservice, försäljning, teknisk försäljning, support, VVS, starkström, el-utbildning

Värmebaronen är ett välrenommerat, stabilt företag med mycket goda tillväxtmöjligheter och motiverade medarbetare. Med stort hjärta engagerar de sig i sina kunders utmaningar och ökar deras lönsamhet och konkurrenskraft. För att möta det växande kundbehovet behöver Värmebaronen förstärka sin försäljningsavdelning med en Innesäljare / Teknisk support.

Din profil

I tjänsten kommer du ha mycket kontakt med företagets kunder, varpå det är viktigt att du som person har god servicekänsla, har en positiv inställning och ser möjligheter. Du har lätt för att kommunicera, är lyhörd för kundens önskemål och behov. Troligtvis har du några års erfarenhet av något tekniskt serviceyrke, gärna som orderhandläggare, innesäljare, säljsupport. Vidare har du någon form av el-utbildning och/eller erfarenhet gällande starkström. Det är ett plus om du har erfarenhet inom VVS branschen.

Du behärskar engelska, tyska och svenska flytande i tal och skrift och kan du ytterligare något språk är det meriterande.
Vi ser att du är en prestigelös lagspelare som trivs med att arbeta för företagets bästa och förstår att service mot kunderna är mycket viktigt, men att även goda interna relationer är en huvudnyckel för att nå de gemensamma målen.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (9 dagar kvar)