Betongarbetare

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker en duktig Betongarbetare för uthyrning till en av våra kunder.

Tjänsten innebär att du både självständigt och i lag skall kunna forma, armera, isolera samt gjuta betongelement så som plintar, bjälkar och väggar.
I arbetat ingår såklart även att hålla god ordning och städa arbetsytor.

Tjänsten är en heltidstjänst och urvalet sker löpande.
Sök tjänsten via vår hemsida www.uniflex.se

Personliga egenskaper

Som sökande krävs det att du:
  • har relevant utbildning eller erfarenhet av att jobba inom tillverkningsindustrin, gärna erfarenhet av betong och armering
  • har god fysik, då det är fysiskt tungt arbete
  • kan flytande svenska, både i tal och skrift
  • har B-körkort och tillgång till bil
  • traverskort och kunskap om ritningsläsning ses som mycket meriterande!
Sökord: Betong, Industrin, Betongindustrin, Operatör, Gjuterioperatör, Armering, Armerare, Travers, Ritningsläsning, Gjutining.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 maj

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.