Leveransuppföljare El

Leveransuppföljare El

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta med eltekniska frågor på beställarsidan!

Som leveransuppföljare stödjer du projekten i uppföljning av genomförandet och dokumentationen av entreprenörens kontrakterade åtagande. Du utför systematisk kontroll av leveransuppuppfyllnaden ute i fält samt via tekniska och administrativa system. Arbetet utförs både i kontorsmiljö och ute efter järnvägsnätet.

Exempel på andra arbetsuppgifter som kan förekomma är:
 • Att ge stöd internt och externt med anläggningskännedom.
 • Att ge stöd i ekonomi- och fakturahantering.
 • Att utifrån iakttagelser som noterats vid leveransuppföljningen, bereda underlag inför teknik- och byggmöten.
Placeringsort: Kristianstad

Kvalifikationer

Vem är du?

Du har en god samarbetsförmåga och är en god kommunikatör. Du arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt och delar med dig av den information och expertis som behövs för att nå önskade resultat. Vidare anpassar du dig enkelt till nya omständigheter och förändringar.

Vi söker dig som
 • har gymnasieexamen med teknisk inriktning, eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
 • har relevant och aktuell arbetslivserfarenhet av underhållsverksamhet inom elteknik högspänning
 • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • har god datorvana och kunskap i Officepaketet
 • har körkort för personbil
Det är meriterande om du
 • har erfarenhet inom elteknik järnväg
 • har erfarenhet inom elteknik kraftförsörjning
 • har kunskaper om miljölagstiftning, entreprenadjuridik, AMA och AF
 • har erfarenhet av arbete med säkerhets- och/eller underhållsbesiktningar
 • har erfarenhet av BESSY
 • har erfarenhet av underhållssystem Maximo
 • har TSM-utbildning
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Intervjuer planerade att hållas 8 och 10 september

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-08-24

Upplysningar

Rekryterande chef Glenn Palmqvist
0101241790

SACO Jonas Sjöholm
0101238380

ST Stefan Kratz
0101241783

SEKO Urban Haglund
0101241702
Mer info
Kontaktperson Glenn Palmqvist
Telefon 0101241790
Område Kristianstad
Yrkesroll Övrigt, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.