Distriktssäljare Skåne

Distriktssäljare Skåne

Toyotas framgångar grundar sig på visioner och hängivenhet som sammanfattas i gemensamma principer - The Toyota Way. Teamet i Syd fortsätter sin tillväxtsresa och söker nu en ny kollega som ska bli en del av vårt professionella team och som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång.

Vi erbjuder dig ett varierat säljjobb på ett av världens största företag

Som distriktssäljare hos Toyota Material Handling i region Syd, får du en verklig chans att göra avtryck och hos oss är vardagen fylld av fart och fläkt! Målsättningen är att ditt distrikt ska växa och att vi ska ta nya marknadsandelar. Ditt uppdrag blir alltså att bygga upp och utveckla ditt distrikt vilket förutsätter att du är taggad på att kavla upp ärmarna och är orädd att skapa nya kundrelationer, samtidigt som du säkerställer tillväxt hos dina befintliga kunder och långsiktiga relationer. Du kommer ansvara för försäljning och uthyrning av nya och begagnade truckar samt tillhörande serviceavtal och andra tjänster. är vardagen fylld av fart och fläkt!

Du utgår från hemmakontor (med möjligheten att ha vårt kontor i Malmö som bas) och kommer bearbeta både befintliga kunder och prospekts i delar av Skåne. Distriktet sträcker sig från Lund i söder till Landskrona sen över till Kristianstad, Hässleholm - ett område som är mycket trucktätt! Kunder är alla företag som behöver en truck, vilket är allt från den lilla butiken till riktigt stora företag med hundratals truckar. Detta gör ditt jobb varierande då du träffar kunder inom många olika befattningar och branscher.

Vi jobbar mot tydliga mål men du som säljare får både frihet och eget ansvar där din kreativitet löser kundernas behov. Till din hjälp har du bl.a. en närvarande försäljningschef, en kompetent serviceorganisation samt en marknadsavdelning.

Blir du distriktssäljare hos oss på Toyota Material Handling får du möjlighet att bli en framgångsrik medarbetare i en global koncern som verkligen vill att du ska lyckas. Oavsett vilken roll du har hos oss så är kunderna alltid vårt huvudfokus.

Mer om vad vi erbjuder
  • En central roll för vår fortsatta tillväxt i ett expansivt tillväxtföretag där dina resultat uppmärksammas och syns
  • Magiskt team. Kompetenta, härliga, glada, ambitiösa kollegor som är lagspelare
  • Möjligheten att få fokusera på det du älskar: vara ute och göra affärer!
Om dig
Det viktigaste för oss är att du har en vilja att växa med oss i region Skåne, i kombination med en stark egen drivkraft att lyckas och med en stor portion initiativförmåga. Du trivs i en fartfylld vardag och har förmåga att planera och strukturera din tid. Kanske säljer du gentemot konsument idag och vill ta steget mot B2B försäljning eller är du redan en skicklig säljare i branschen? Vidare är du en strukturerad person som förstår värdet av att planera och prioritera din tid och som har förmåga att skapa förtroende och skapa kundvärde. Vill du representera ett världsledande företag i sin bransch med marknadens starkaste produkt- och tjänsteerbjudande? Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval, sök redan idag! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med fysiska möten med Toyota Material Handling innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Toyota Material Handling Sweden Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Läs mer på www.toyota-forklifts.se
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.