Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Dina arbetsuppgifter

Som vår nya medarbetare kommer du att arbeta tätt tillsammans med vår ekonomichef och vår befintliga ekonomiassistent och ansvara för allt från löpande bokföring och löner till övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Följande arbetsuppgifter kommer du att ansvara för;
  • Löner för kollektivanställda och tjänstemän
  • Löpande bokföring
  • Kund och leverantörsreskontra
  • Vara behjälplig vid avstämningar mot bokslut
  • Momsrapportering
  • Svara i vår växeltelefon
Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har flera års erfarenhet av liknande arbete. Du har god datorvana och är van användare av Officeprogrammen, främst Excel. Du har även erfarenhet av arbete i någon form av ekonomisystem. Tjänsten kräver att du uttrycker dig obehindrat i svenska.
För att bli framgångsrik i rollen krävs förmåga att skapa ordning, hålla deadlines och ha en tydlig struktur i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och är prestigelös i relationen till dina kollegor. Du trivs med att tillhöra en ekonomiavdelning. Du är flexibel och har ett öppet sinne för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Telarco som inleds med 6 månaders provanställning. Start sker efter överenskommelse. Tjänsten är på heltid och du kommer att ha ditt kontor i Kristianstad. Vi ser gärna att du har ett pendlingsavstånd på max 40 minuter till Kristianstad.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är dock 2019-03-31. För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sara Kvist
Telefon 044-590 65 12
Område Kristianstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telarco är ett lokalt företag som arbetar med entreprenad, installation och service inom fiber-, el- och telenät. Kunderna består av både offentliga och privata beställare. Vi arbetar för att vara det självklara valet inom vår region där vårt mål är att leverera kompletta kommunikationslösningar av högsta kvalitet. Bolaget är en del av Storskogen, en svensk industrigrupp med fokus på långsiktigt värdeskapande. Storskogen består idag av 33 svenska portföljbolag, som tillsammans omsätter drygt 5 miljarder kronor.
Bolaget Telarco AB startades 2006 och omsätter cirka 140 miljoner kronor. Kontoret är placerat i Kristianstad där företagsledning och stödfunktioner finns samlade. Totalt har bolaget i dagsläget cirka 100 medarbetare. Läs mer om Telarco på www.telarco.se.