Arbetande verkstadschef

Arbetande verkstadschef

Dina arbetsuppgifter

Som Telarcos verkstadschef ansvarar du för att maskinparken underhålls och sköts för att leverans av våra tjänster på fältet ska ske så avbrottsfritt som möjligt. I vår verkstad har vi idag en verkstadsreparatör som även fungerar som fältoperatör. Du kommer att vara delaktig i att bygga upp rollen som verkstadschef och i ditt arbete ingår det att du ansvarar för planeringen i verkstaden för ditt arbete och reparatörens arbete. Du leder och fördelar det dagliga arbetet men har inget formellt personalansvar. Vidare ansvarar du för inköp av slitdelar, oljor och andra förbrukningsvaror. Större delen av din arbetstid arbetar du själv praktiskt genom att serva och reparera maskiner och du är delaktig i att uppfinna och hitta lösningar som underlättar vår vardag. Som verkstadschef är du delaktig i att ständigt förbättra och effektivisera vår verksamhet.

Våra entreprenadmaskiner består främst av band- och hjulburna grävmaskiner i olika storlekar men också grävlastare, hjullastare, styrbara borrmaskiner och andra mindre maskiner för anläggningsarbete t.ex. vibratorstampar, kedjegrävare m.m. Märkena varierar mellan Volvo, Huddig, Bobcat, DitchWitch, CAT m.fl.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har relevant erfarenhet som mekaniker och känner dig väl förtrogen med arbetsuppgifter som omfattar hydraulik, el och svetsning. Förutom att du kan ditt hantverk så är du en person som är bra på att planera och organisera ditt och andras arbete. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll som verkstadschef eller verkstadsansvarig. Du har ett ekonomiskt tänk, är driven och jobbfokuserad. B-körkort är krav. BE- och/eller C-kort är meriterande. Sist men inte minst kräver jobbet att du är en person med samarbetsförmåga, som på ett smidigt och konstruktivt sätt löser problem tillsammans med våra övriga medarbetare. Arbetet underlättar om du dessutom är van vid administrativt arbete.

Information och kontakt

Ordinarie arbetstid är 07.00-16.00. Övertid förekommer. Din arbetsplats är på verkstaden i Kristianstad. Vi ser gärna att du har ett pendlingsavstånd på max 45 minuter till Kristianstad. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Telarco med start under våren. Tjänsten är på heltid. Lön enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är dock 2019-03-27. För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sara Kvist
Telefon 044-590 65 12
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 27 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telarco är ett lokalt företag som arbetar med entreprenad, installation och service inom fiber-, el- och telenät. Kunderna består av både offentliga och privata beställare. Vi arbetar för att vara det självklara valet inom vår region där vårt mål är att leverera kompletta kommunikationslösningar av högsta kvalitet. Bolaget är en del av Storskogen, en svensk industrigrupp med fokus på långsiktigt värdeskapande. Storskogen består idag av en diversifierad bolagsportfölj om 27 fristående företag med en samlad omsättning på cirka 4 miljarder kronor.

Bolaget Telarco AB startades 2006 och omsätter cirka 140 miljoner kronor. Kontoret är placerat i Kristianstad där företagsledning och stödfunktioner finns samlade. Totalt har bolaget i dagsläget cirka 100 medarbetare.