Konstruktör/Projektör

Konstruktör/Projektör

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör/projektör kommer du att bli en viktig medarbetare i vårt konstruktionsgäng på åtta personer. Dina arbetsuppgifter innebär att vara delaktig i hela processen och driva olika projekt framåt främst inom projektering. Ditt arbete innebär att göra beräkningar, redovisa ritningar, framtagning av materialspecifikationer, bygglovsansökningar och ha kontakt både med beställare, leverantörer och montörer. Rollen innebär också att supportera och vara bollplank åt våra säljare. Du kan också medverka på byggmöten och delta vid besiktningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har högskole/universitetsutbildning inom aktuellt område. Du har några års erfarenhet av en liknande roll och gärna med inriktning mot konstruktion av stålbyggnader /byggnation. Vi ser det som meriterande om du har praktisk erfarenhet och förståelse av byggnation. Dessutom har du erfarenhet av både kund och leverantörskontakter. Du har god erfarenhet av Autocad. Erfarenhet av Revit är meriterande eftersom det används på företaget. Du hanterar Officepaketet och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är noggrann, lösningsorienterad, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Vidare har du erfarenhet av att driva dina projekt framåt och är bra på att effektivisera och optimera ditt arbetssätt. Du har hög social kompetens och du trivs med att arbeta i ett öppet klimat där såväl självständigt arbete som samarbete är viktigt.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Tectum med start enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du bor i närområdet.

Välkommen med din ansökan via www.wikan.se, sista ansökningsdag är 12 december 2020.

För mer info kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Pernilla Samuelsson
Telefon 044-590 65 14
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tectum Byggnader AB är ett familjeföretag som bygger för generationer.
Tectum är ett stabilt företag och grundades 1975 och är ett av södra Sveriges största leverantör av stålbyggnader till industrin och lantbruket, bilhallar samt rid- och sporthallar.
Vår målsättning har under alla år varit att vara en engagerad samarbetspartner under hela byggprocessen. Genomtänkta konstruktioner, material av hög kvalitet, välgjort arbete och konkurrenskraftiga priser skall känneteckna Tectums byggnader. Våra kunder ska känna att de köpt väl fungerade byggnader och vara nöjd med sitt val av Tectum som leverantör.
På Tectum är vi nu 20 medarbetare och har sedan 1975 levererat ca 5000 byggnader. Företagen är etablerat i Vinslöv men kommer att flytta till nya lokaler i Kristianstad snarast.

Vi fortsätter att växa och söker nu ytterligare en konstruktör/projektör. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.