Vi söker studerande varuplockare/entrévärdar till kund i Kristianstad!

Vi söker studerande varuplockare/entrévärdar till kund i Kristianstad!

Har du erfarenhet av butiksarbete och söker ett extrajobb? Tycker du om att gå och stå i ditt arbete i kombination med kundbemötande? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifter:

Varuflödet är en viktig del av kundens butiksarbete och något de behöver extra stöttning med vid pikar och sjukfrånvaro.

Flödet från varumottagning till att varorna står i hyllan kräver att du som medarbetare har ett stort engagemang, tempo och rutin.

Arbetets uppgifterna består av arbete på lagret där omsortering av varor sker för att sedan förflytta varorna på pall till butiken och därefter fylla på varorna på hyllorna i butiken. Därefter kan viss frontning av varor ske.

Är det mycket kunder kan arbetet även innebära att agera entrévärd och säkerställa att det inte överskrids rekommenderat antal i butiken. Du har därmed koll på köbildning och släpper löpande in kunder utefter butikens kapacitet och antalet befintliga kunder i butiken.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting och arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill ha ett arbete med korta arbetspass. Arbetstiderna är förlagt främst mellan 06:00-10:00, måndagar - lördagar, men andra arbetstider kan också förekomma.
Du behöver vara morgonpigg och ha stor servicevilja. Du kanske redan har erfarenheter av liknande uppdrag eller inte, vi erbjuder en grundutbildning till alla i våra arbetssätt och rutiner om varuflödet.

Personliga egenskaper och kvalifikationer:
För denna tjänst krävs det att du är engagerad och hjälpsam. Har god fysik och van vid fysiskt arbete i högt tempo samt är noggrann i utföranden.
Vi ser också att du gärna är nyfiken och har hög servicemedvetenhet.
Har du truckkörkort är det meriterande.

Du är student på minst 50% i minst 1 år framöver. Det är en CSN-berättigad utbildning du läser.
Du har 2 referenser att ange och ett anmärkningsfritt belastningsregister.

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd som konsult via StudentConsulting och jobbar hos vår kund Systembolaget.

Låter detta som tjänsten för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com