Studerande kundtjänstmedarbetare för inredningsföretag i Kristianstad!

Studerande kundtjänstmedarbetare för inredningsföretag i Kristianstad!

Är du student och brinner för service och inredning? Vill du ha flexibilitet och anpassa jobbet efter ditt schema? Då har vi extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att besvara på inkommande samtal, mail och chatt till företagets kunder. Ärenden som inkommer kan röra, fakturafrågor, leveransfrågor och liknande.

Kunden ställer krav på effektivitet och tillgänglighet, du behöver därför vara en person som har förmågan att hoppa rakt in i matchen och se vad som behöver göras. Kunden har högt tryck och hög efterfrågan vilket gör att personalen behöver behärska högt tempo och drivas av det. Om du vill vara med att skapa en fantastisk köpupplevelse via e-handeln, så är du den vi söker!

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten bör du:
  • Ha erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare och är orädd för att svara i telefon.
  • Ska studera minst 1 år till.
  • Trivas i en social miljö med högt tempo och brinna för service.
  • Vara lösningsorienterad, flexibel och ha en god kommunikationsförmåga.
  • Ha god datorvana och snabbt kunna lära dig nya system.
Du som söker är studerande och har minst 1 år kvar av studierna. Vi söker dig som kan arbeta 2 vardagar i veckan mellan 8.00-17.00. Du kan själv anpassa dagarna så det passar dina studier. Du bör kunna vara med på alla utbildningsdagar. Därefter behöver du kunna vara tillgänglig 15 timmar/vecka och även kunna vara flexibel vid kampanjvecka. Är du personen vi söker? Ta chansen och skaffa dig värdefulla erfarenheter inför framtiden
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com