Studenter sökes för brevsortering i Kristianstad!

Studenter sökes för brevsortering i Kristianstad!

Är du student i minst 1 år framåt, vill jobba extra under din studietid och vill jobba i sommar? Är du dessutom en person med vilja, driv och engagemang? Då har vi chansen för dig!

Information om uppdraget:

Arbetet kommer att innefatta brevsortering extra under studietiden och det är ett krav att du kan arbeta minst 2 pass i veckan. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag, både på morgonen kl 06:00-09:00 och kvällstid kl 15:30-19.00.

I sommar kommer tjänsten innebära arbete med arbetstider dagtid från 06.00-18:00.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult.

Detta söker vi:

Vi söker dig som söker extrajobb under våren, men som gärna även ser på det långsiktigt och det är en fördel om du är tillgänglig under sommaren också. Krav för tjänsten är att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Som person har du en positiv inställning, är framåt, driftig och arbetsvillig. Du har god fysik och klarar av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo.

Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil men dock inget krav

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att söka redan idag!

Sökord: brevsorterare

Sökord: brevsorterare
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com