Produktbeskrivare sökes till kund i Kristianstad på heltid!

Produktbeskrivare sökes till kund i Kristianstad på heltid!

Har du erfarenhet av att arbeta med dator och olika redigeringsprogram? Brinner du för att skriva texter? Då har vi ett spännande jobb för dig!

Information om uppdraget:

Du kommer skriva annonser för företagets produkter och bör därför ha goda kommunikativa kunskaper i både tal och skrift. Med din skriftliga förmåga kommer du ta fram målande texter som ger företagets kunder en tydlig bild av företagets produkter. Vidare är du självgående och snabblärd och har inga problem med att komma med nya idéer. Samtidigt krävs det att du är noggrann och har förmågan att ansvara för administrativa uppgifter.

Arbetsuppgifter:
  • Skriva produktbeskrivningar på ett målande vis
  • Använda dator och dess olika funktioner
  • Behärska olika typer av redigeringsprogram
Detta söker vi:

Som person är du produktiv och strukturerad. Du älskar att beskriva föremål och har lätt för att behärska datorer. Du är van vid att arbeta i olika typer av redigeringsprogram. Det är meriterande om du har läst en eftergymnasial kommunikationsutbildning.

Krav:
  • Flytande svenska i tal och skrift och behärskar bägge delarna med bravur
  • Ha kunskap av redigeringsprogram
  • Enklare IT kunskaper
Låter detta som en intressant roll för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com