Produktbeskrivare sökes till kund i Kristianstad på deltid!

Produktbeskrivare sökes till kund i Kristianstad på deltid!

Läser du en eftergymnasial kommunikationsutbildning och känner dig manad att ta dig uppgiften som produktbeskrivare? Vi söker dig som har minst 1 år kvar på din utbildning och har möjlighet att ta dig an detta spännande arbete på deltid.

Information om uppdraget:

Du kommer skriva annonser för företagets produkter och bör därför ha goda kommunikativa kunskaper i både tal och skrift. Med din skriftliga förmåga kommer du ta fram målande texter som ger företagets kunder en tydlig bild av företagets produkter. Vidare är du självgående och snabblärd och har inga problem med att komma med nya idéer. Samtidigt krävs det att du är noggrann och har förmågan att ansvara för administrativa uppgifter.

Detta söker vi:

Krav:
  • Du läser en kommunikationsinriktad utbildning på eftergymnasial nivå med minst 1 år kvar av dina studier.
  • Du har möjlighet att ta dig an ett arbete på 50-60% som är förlagt på vardagarna.
- Flytande svenska i tal och skrift
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com