Filialchef Kristianstad

Filialchef Kristianstad

Är du vår nya Filialchef?

Anläggningen där du kommer att jobba ligger i Kristianstad där vi främst tar hand om, och transporterar, industriellt avfall såsom järn, metall, farligt avfall, papper, plast och alternativa råvaror. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen.

Vi är stolta över vår anläggning med eget åkeri, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Din roll hos oss

Som Filialchef är din huvuduppgift att leda, utveckla och följa upp verksamheten och medarbetarna i syfte att nå uppsatta mål. Du är ansvarig för filialens resultat på kort och lång sikt samt säkerställer att den är i enlighet med uppsatta nyckeltal inom säkerhet, kvalitet, underhåll, produktivitet och kostnad. Som Filialchef ansvarar du för att utveckla affären och är en del av ledningsgruppen för regionen.

Du leder genom att vara ärlig och öppen, sätta dina medarbetare i centrum och vara en lyhörd vägvisare. Till din hjälp använder du dig av daglig styrning och arbetar aktivt med ständiga förbättringar.

I din roll har du personal-, arbetsmiljö-, miljö- och resultatansvar för en filial med 43 medarbetare varav 3 direktrapporterande till filialchef. Du följer upp nyckeltal och driver utveckling av din verksamhet tillsammans med Regionchef. Du ansvarar för det systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM), säkerhetsarbetet och arbetar aktivt för att utveckla en säkrare arbetsplats tillsammans med dina medarbetare och kollegor.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Du har:
  • B-körkort
  • Ledarerfarenhet (minst 5 år) med resultatansvar
  • Erfarenhet av säkerhets- och arbetsmiljöfrågor
  • Erfarenhet av förändringsledning och verksamhetsutveckling
  • God kunskap i Office-paketet samt affärssystem
  • Erfarenhet av Lean-/förbättringsarbete (meriterande)
  • Arbetslivserfarenhet från industri (meriterande)
  • Erfarenhet av tillståndspliktig verksamhet (meriterande).
Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Kristianstad.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-01-19. Vid frågor, kontakta rekryterande chef Anders Lindqvist, tfn: 010-445 75 01. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Vi planerar att genomföra de första intervjuerna den 22 januari.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.stenarecycling.se/
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

På Stena Recycling börjar det med dig

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss på https://www.stenarecycling.se/karriarportaloch följ oss gärna på Instagram #lifeatstenarecycling