HR-generalist till Spolargruppen Sverige AB

HR-generalist till Spolargruppen Sverige AB

HR-generalist till Spolargruppen Sverige AB

Just nu söker Spolargruppen Sverige AB i Kristianstad en HR-generalist! Här får du möjlighet att arbeta i en expansiv koncern, utvecklas i din roll och skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor! Visst låter det kul? Vänta inte med din ansökan!

Att arbeta som HR-generalist på Spolargruppen Sverige AB

I den här rollen får du chansen att arbeta brett inom hela HR-området och du kommer att fungera som ett konsultativt stöd till organisationens chefer. Rollen är främst operativ men även strategisk. I arbetsuppgifterna ingår bland annat löpande personaladministration, delaktighet i utveckling av processer och rutiner samt implementering av nya system. Du kommer att arbete med alla koncernens bolag, i tätt samarbete med HR-chefen, och hantera flera olika kollektivavtal. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 7-16.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som vill utvecklas i din HR-roll och som vill vara med på vår expansionsresa. Vi söker efter en prestigelös, strukturerad och handlingskraftig kollega som är bra på att bygga relationer.

Du har högskoleutbildning inom HR. Generell kunskap och förståelse för HR-områdets olika delar såsom arbetsrätt, rekrytering, rehabilitering och arbetsmiljö är en förutsättning. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av HR-arbete och att du har praktiserat dina kunskaper. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Information

Din anställningsort är Ovesholm, strax utanför Kristianstad.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas.

Kontaktuppgifter och ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-09-30. Vi tar ej emot ansökningar via e-mail.

I den här rekryteringen samarbetar Spolargruppen Sverige AB med Lernia och du kommer att bli anställd av Spolargruppen. .

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Linda Nilsson på telefonnummer: 0722-546599 eller via e-post: linda.nilsson@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spolargruppen Sverige AB består av flera olika bolag och är heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp. Vi finns på flera orter runt om i Sverige. Inom koncernen finns all nödvändig kompetens och certifieringar för att tillhandahålla ett professionellt avloppsunderhåll av bästa kvalitet. Vi arbetar med både förebyggande och akuta åtgärder. Modern teknik och hög servicegrad är kännetecknande, och vi erbjuder helhetslösningar för alla typer av avloppsproblem.

Våra ledord kvalitet, kompetens och personlig service är viktiga hos oss och bör kännas naturliga även för dig