Arbetsledare till Reliningsföretaget Repipe - Spolargruppen Sverige AB

Arbetsledare till Reliningsföretaget Repipe - Spolargruppen Sverige AB

Som arbetsledare på Repipe erbjuder vi dig en spännande roll med stora möjligheter att påverka och utvecklas i ett stabilt och växande företag.

Om tjänsten

Som arbetsledare hos Repipe leder och samordnar du olika kundprojekt. Detta innefattar allt ifrån planering och arbetsledning till genomförande och uppföljning. I rollen ansvarar du för flera projekt samtidigt, leder ditt arbetslag med engagerade tekniker, samt är kundens kontaktperson. Vidare har du ansvar för löpande projektuppföljning, och arbetar ständigt mot tidsmässiga och ekonomiska mål.

Är det dig vi söker?

Repipe söker dig som är driven och engagerad samt har god kommunikations- och problemlösningsförmåga. Du är en lagspelare och har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat i en ofta stressig miljö. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet från olika former av byggproduktion inom bygg, VVS eller motsvarande. Har du en byggnadsteknisk utbildning och erfarenhet av rörinfodring/relining i spillvattenledningar ser vi det som meriterande. Du har en stark vilja att lära och god förmåga att skapa relationer med såväl kollegor som kunder. Då arbetet innefattar en hel del administration är det viktigt att du ser detta som en naturlig del av arbetsdagen.

Vi söker dig som
  • har god praktisk erfarenhet inom bygg, VVS eller motsvarande
  • har erfarenhet av att leda projekt/grupper
  • har B-körkort
  • har goda datorkunskaper
  • är van vid att arbeta med administrativa uppgifter
Det är dessutom meriterande om du
  • har en byggnadsteknisk utbildning
  • har erfarenhet av rörinfodring/relining i spillvattenledningar
Tjänstgöringsort och omfattning

Tjänsten är på heltid med placeringsort Kristianstad, men ditt arbetsfält är delar av Skåne, Halland och Blekinge. Du rapporterar till servicechefen. Startdatum enligt överenskommelse.

Sök tjänsten redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar Repipe med Lernia och du kommer att bli anställd hos Repipe. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Moe på telefonnummer: 0722-54 11 54. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-06-17. Vi tar inte emot några ansökningar via e-mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Repipe ingår i koncernen Spolargruppen Sverige AB som består av flera olika bolag. Vi är heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp. Vi arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya material och tekniker och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare. Huvudkontoret ligger i Kristianstad och vi är verksamma på flera orter runt om i Sverige. Läs mer om oss på www.spolarna.com.

Våra ledord kvalitet, kompetens och personlig service är viktiga hos oss och dessa bör kännas naturliga även för dig.