Privatmarknadschef

Privatmarknadschef

Dina arbetsuppgifter

I rollen som privatmarknadschef kommer du att leda och utveckla privatmarknadsaffären samt dina medarbetare utifrån bankens mål, värderingar och antagna arbetssätt. Till stor del kommer du även själv arbeta operativt med kvalificerad privatekonomisk rådgivning.

Som privatmarknadschef har du det övergripande personalansvaret med planering, uppföljning och coaching av privatrådgivare och kundtjänstrådgivare. Rollen kräver ett stort mått av affärsmässighet, initiativtagande och hög servicenivå där du även fungerar som ett bollplank till dina medarbetare. Du driver affärerna i en miljö med korta beslutsvägar. Genom ett stort engagemang och ett tydligt ledarskap skapar du rätt förutsättningar för att medarbetarna ska kunna leverera och fortsätta utvecklas.

Vi söker en ledare som bygger förtroende, skapar en positiv och inkluderande arbetsmiljö, visar intresse, respekt och omtanke för andra och behandlar alla lika.

För oss är samspelet mellan företags- och privatrådgivare en viktig framgångsfaktor och tillsammans driver vi utvecklingen framåt med kunden i fokus. Som privatmarknadschef har du stöd av bankens specialister och ser till att våra kunder får ta del av hela bankens kompetens och erfarenhet. I denna roll är det viktigt att leda och uppmuntra samarbete över hela organisationen. Du fungerar även som ställföreträdande kontorschef och har ett tätt samarbete med vår kontorschef som du också rapporterar till.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Som vår blivande privatmarknadschef vill vi att du har en bakgrund inom bank på privat- och/eller företagssidan, gärna båda. Vi ser det som starkt meriterande om du har haft en ledande befattning. Vi söker dig som har förmågan och viljan att leda och utveckla andra, vi ser också det som meriterande om du har en akademisk utbildning eller motsvarande inom bank eller ekonomi. Det är även meriterande om du har SwedSec Bolånelicens och Rådgivarlicens samt IDD. Det är bra om du har kännedom om den lokala marknaden.

Som person är du driven, kommunikativ och förtroendeingivande. Du är en erfaren och trygg ledare som har lätt för att kommunicera, coacha och tillämpa situationsanpassat ledarskap. Du har ett starkt engagemang som både syns och känns där du har kundens behov i fokus. Genom lyhördhet och genuint intresse för kunden och medarbetarna skapar du förtroende och bygger långsiktiga relationer. Du trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt, är noggrann och har en god förmåga att strukturera och organisera ditt och andras arbete. Vidare är du en utåtriktad, analytisk och prestigelös person som värderar lagarbete högt!

Information och kontakt

Tjänsterna är placerade på vårt kontor i Vinslöv och på vårt kontor i Glimåkra. Vänligen uppge i ditt personliga brev vilken ort du föredrar att arbeta på. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag. Sista ansökningsdag är den 29 maj.

Vill du arbeta med att skapa trygga, nära och personliga möten så är du välkommen att söka tjänsten!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sara Kvist
Telefon 044-590 65 12
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sparbanken Göinge är en fristående Sparbank med kontor i Farstorp, Glimåkra, Röke och Vinslöv. Sparbanken Göinge har en affärsvolym på ca 18 miljarder kr och har ca 50 medarbetare. Vi är en bank med väldigt hög kundnöjdhet. Samtliga fyra kontor erbjuder fullservice inom bank och försäkring. Våra ledord är Trygg-Nära-Personlig vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Alla beslut fattas lokalt och nära kunderna.

Sparbanken Göinge har under de senaste åren expanderat kraftigt och behöver nu stärka organisationen. Vi söker personer till två nyinrättade tjänster i banken, privatmarknadschefer som också blir ställföreträdande kontorschefer till våra kontor i Vinslöv och Glimåkra. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.