Kalkylator Infraservice Syd - Önnestad

Kalkylator Infraservice Syd - Önnestad

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental.
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 100 medarbetare över hela landet.

Nu behöver vi förstärka vår försäljningsavdelning i Område Syd och söker därför en

Utåtriktad och sifferorienterad kalkylator med intresse för försäljning!

Rollen som kalkylator innebär i stort att du löpande bevakar marknaden och befintliga anbud samt tar fram kalkyler och analyser inför anbud vi lämnar. Du kommer också arbeta med projektekonomi, bland annat i uppstart av hemräknade projekt, samt med analyser kring hur den faktiska produktionen har fungerat och lyckats i förhållande till kalkylen.

Nätverkande och relationsbyggande internt i Skanska samt med externa kunder är en viktig del av rollen.

Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna drivs av stort engagemang och arbetsglädje.

Du rapporterar till avdelningschef Försäljning och kommer vara placerad i Önnestad undanför Kristianstad. Resor i tjänsten förekommer.

Att räkna och göra analyser är din grej!

Du som kommer trivas i rollen är en strukturerad och analytisk person med förmågan att kunna bygga starka relationer. Ditt sifferintresse är stort och du kan det mesta om Excel och hur man använder det som ett effektivt verktyg i arbetet.

Vi behöver dig som har en högskoleutbildning med lämplig inriktning för tjänsten t.ex. byggteknik, ekonomi eller matematik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har mycket goda IT-kunskaper och gedigen erfarenhet av Office-programmen, framförallt Excel samt erfarenhet av program inom kalkyl och projektekonomi. Erfarenhet från C7 är meriterande.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har B-körkort.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från produktion inom bygg- och anläggningsbranschen eller från drift och underhåll. Har du intresse för eller erfarenhet av samverkansprojekt och partnering är det en fördel.

Vill du bidra till vår framgång? Vi är nyfikna på dig!

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är den 19 augusti 2018. Vill du veta mer om tjänsten kontakta avdelningschef Daniel Nilsson på 010-448 75 81

Välkommen till Skanska!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren