Vårt mål är att bli Sveriges bästa bolag inom Spolning. Vi söker nu ytterligare en erfaren och duktig medarbetare nu som utesäljare region Västra Skåne. Du ska vara driven, resultatorienterad och strukturerad. Placeringsort Kristianstad.

Rollen

I rollen som säljare kommer du att bearbeta små och stora företag inom fastighetsbranschen. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen som innefattar allt från att identifiera och söka upp kunder till att presentera offerter och göra avslut för att skapa goda affärer och skriva avtal. För att nå och överträffa dina mål har du en plan för att utveckla vår affär med kunden på lång samt kort sikt. En viktig del är att vara lyhörd mot kunden och förstå och identifiera dennes behov. Du rapporterar till försäljningschef.

Din profil

Vi söker dig som är social, lyhörd och förtroendeingivande. Du älskar att vara ute hos kunder och har en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är mål- och resultatinriktad och strukturerar din arbetstid för att maximera dina insatser. Du har goda färdigheter inom förhandlings- och presentationsteknik, ekonomi och IT. Du ska ha arbetat med teknisk B2B-försäljning och det är önskvärt att du framgångsrikt arbetat som utesäljare tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och dig som person

Ansökan

Sänd in dina ansökningshandlingar nedan. Sista ansökningsdag är 2019-11-30. Urval sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden löpt ut.

Frågor besvaras av försäljningschef Anders Ferringon anders.ferrington@repipe.seeller 0723873565
Mer info
Telefon 0723873565
Email Mejla Skånska Högtryckspolarna
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.spolarna.com
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (16 dagar kvar)