Säljare till Kristianstad

Säljare till Kristianstad

Är du vår nya Säljare i Kristianstad med omnejd- som gillar kaffe och service?
Ta steget in i en dynamisk kaffedoftande miljö, präglad av smak, kunskap och stort engagemang. Bli en viktig del i Selectas mål att skapa förutsättningar för den optimala pausupplevelsen hos våra kunder. Vi erbjuder ett jobb där du varje dag ges möjlighet att utmana din egen förmåga att skapa affärer och överträffa våra kunders förväntningar.
Följ med på en resa med höga ambitioner hos en marknadsledare som erbjuder en smakupplevelse utöver det vanliga!

Om tjänsten

Hos oss på Selecta har du möjligheten att
  • arbeta med en smakfull och uppskattad produkt
  • få ett självständigt och utmanande arbete med frihet under ansvar
  • vara del av ett säljteam där du blir en viktig del för att bibehålla energin och drivet att alltid göra lite till.
Vi erbjuder ett jobb där du varje dag ges möjlighet att utmana din förmåga att skapa affärer och överträffa våra kunders förväntningar. Du bli en viktig del i Selectas mål att skapa förutsättningar för det goda arbetslivet hos våra kunder.

Vem är du?
  • känner stort engagemang för det du tar dig an och driver hela vägen till avslut
  • har viljan att alltid bli lite bättre och nå lite högre
  • drömmer stort och ser möjligheter
  • goda kunskaper i Office, med fördel i Excel
  • goda kunskaper i svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt
Vi ser att du är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Vi söker dig som har en god förmåga att prioritera, arbeta metodiskt och självständigt, rollen är omväxlande och ställer höga krav på att du är flexibel i ditt arbetssätt.

För alla oss som arbetar på Selecta gäller det att i alla lägen göra det vi kan för att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. Hos Selecta mäts du både på vad du gör och hur du gör det och det är därför viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med Selectas; Kundfokus, En vinnande attityd, Samarbete, Ett professionellt utfört arbete och Integritet.

Selecta erbjuder:En spännande säljutmaning i ett internationellt företag där vi anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med spännande kunder. Vi är företaget för dig som sätter service och smak främst och naturligtvis så älskar du, precis som vi ett gott kaffe.

Intresserad?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Roberth Lyttegård, New Sales Manager Sverige på Roberth.Lyttegard@se.selecta.com. Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 16 september.

Välkommen med din ansökan!Selecta är Europas ledande serviceföretag inom mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. Selecta finns representerat i 24 länder. I Sverige finns Selecta på 34 orter och har ca 500 anställda. Vi erbjuder våra kunder, stora som små, anpassade servicelösningar för kaffe- och varuautomater samt tillbehör och varor till dessa. För mer information läs gärna mer på www.selecta.se
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder cafélösningar för alla typer av företag. Vår idé är att vara en viktig del av ett gott arbetsliv genom att erbjuda kaffe, te, fika, mellanmål, mat, frukt och vatten. Selecta har funnits i över 60 år och idag är vi närmare 500 medarbetare runt om i Sverige. Men vi finns även i Europa. I allt vi gör jobbar vi aktivt för en etisk affärsverksamhet och en hållbar utveckling.