Projektingenjör

Projektingenjör

Projektingenjör till Schneider Electric i Kristianstad
Brinner du för att ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom fastighetsautomation och vill du ha möjlighet att påverka, utveckla och förändra i ditt arbete? Söker du en stimulerande och självständig roll i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electric i Kristianstad en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektingenjör kommer du att tillhöra teamet på Kristianstadskontoret och arbeta brett med både serviceuppdrag och projekt. Arbetet varvas med besök hos befintliga kunder, nya kunder och kontoret. Geografiskt finns kunderna i Kristianstad med omnejd.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;
  • Konstruktion, programmering och driftsättning av Schneider Electrics produkter inom fastighetsautomation
  • Driftgenomgångar med kund och vara delaktig vid besiktningar
  • Planera och genomföra eftermarknadsarbeten
  • Felsökning samt planerad och akut service av HVAC-system
  • Utveckling av kundsamarbeten och merförsäljning
Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet inom fastighetsautomation, goda programmeringskunskaper och som kan axla rollen från start. Du har erfarenhet från tekniska projekt och en vilja att sätta kunden i fokus.

Teknisk utbildning inom el, automation, IT, programmering eller liknande är meriterande. Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakter och drivs av problemlösning. Du är lyhörd och förtroendeingivande samt strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen till kunden. Du följer riktlinjerna för arbetsmiljö och hälsa och arbetar strukturerat och systematiskt. Du är van vid att fatta egna beslut och kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt.

Som person har du ett tillmötesgående sätt som gör att du har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.

Schneider Electric erbjuder dig

På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Du kommer att få en gedigen introduktion och ingå i ett onboardingprogram i samarbete med JKS för att säkerställa att du får en bra start i ditt nya jobb.

Ansök

I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson, på telefonnummer 0709-68 30 20.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 0709683020
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.
Schneider Electric är ett dynamiskt, globalt och ansvarstagande företag som letar efter engagerade och innovativa medarbetare som precis som dem, anser att säker, tillförlitlig, effektiv, hållbar och uppkopplad energi är till för alla.