Säljare – Komatsu entreprenadmaskiner

Säljare – Komatsu entreprenadmaskiner

Beskrivning av tjänsten
Bolagets försäljning består av två ben, lantbruk och entreprenad. Då vi nyligen expanderat vårt säljområde och Komatsus produktprogram söker vi nu en person som kan fokusera på våra entreprenadkunder. Japanska Komatsu, grundat 1921 med 57000 anställda, är världens näst största tillverkare av entreprenadmaskiner och den största av grävmaskiner. Som säljare kommer du att arbeta i vårt säljteam där ditt huvudansvar blir våra entreprenadkunder.
Du utgår från Rinkaby och har östra Skåne och hela Blekinge som försäljningsområde.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett brinnande
intresse för teknik och maskiner och vill arbeta heltid med detta. Du har ett brett kontaktnät bland entreprenörerna i regionen. Du har en stark vilja att lösa våra kunders problem och uppskattar att jobba i ett aktivt försäljningsteam. Det är viktigt för oss att du är rätt spelare i laget, det är inte ett krav att du arbetat som säljare tidigare.
Du behärskar svenska flytande och har
goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav, BE och CE meriterande. Som person är du positiv, säljande och
lösningsorienterad. Kunden skall alltid vara ditt fokus! Du ska kunna jobba självständigt men ändå känna dig bekväm i säljteamet.

För mer information om tjänsten kontakta
VD Magnus Pehrsson, 044-781 31 02
Mer info
Kontaktperson Magnus Pehrsson
Telefon 0447813102
Email Mejla Magnus Pehrsson
Område Kristianstad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rinkaby Maskin AB säljer och servar flertalet världsledande varumärken, bland annat Komastu, Case-IH, Amazone, Krone och Dalbo. Vårt nära lokala engagemang är mycket viktigt i vår verksamhet och viljan att lösa våra kunders problem är stark.
Bolaget ägs av Andreas Nilsson och Magnus Pehrsson.