Servicetekniker / mekaniker

Servicetekniker / mekaniker

Beskrivning av tjänsten
Våra kunder består av en mix av lantbruks och entreprenadföretag, med olika maskinparker och behov. Vi utför allt från mindre reparationer och löpande underhåll till stora renoveringar. Du är delaktig i hela processen från kundkontakt, felsökning, reparation och registrering av arbetet. Arbetet sker både i vår verkstad samt i fält. Det är viktigt för oss att alla tekniker är experter på ett visst område så du kommer att få mycket utbildning hos oss.
Rätt person erbjuds ett stort ansvar och en central roll inom sitt specialområde.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och maskiner. Du har fordonstekniskutbildning eller liknande.

Du behärskar svenska flytande och kan läsa och förstå arbetsbeskrivningar på engelska och svenska. B-körkort är ett krav, BE och C meriterande. Som person är du positiv, säljande och lösningsorienterad. Kunden skall alltid vara ditt fokus! Du ska kunna jobba självständigt men inte vara rädd för att fråga om hjälp när det behövs.
Mer info
Kontaktperson Magnus Pehrsson
Telefon 044-228000
Email Mejla Magnus Pehrsson
Område Kristianstad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rinkabymaskin.se
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rinkaby Maskin AB säljer och servar flertalet världsledande varumärken, bland annat Komastu, Case-IH, Amazone, Krone och Dalbo. Vi är även servicelämnare åt Grimme. Vårt nära och lokala engagemang är mycket viktigt i vår verksamhet och viljan att lösa våra kunders problem är stark. Bolaget ägs av Andreas Nilsson och Magnus Pehrsson.