Repipe Sverige AB i Kristianstad söker Arbetsledare beläggning/sprayrelining

Repipe Sverige AB i Kristianstad söker Arbetsledare beläggning/sprayrelining

Är du en tålmodig person med ett stort intresse för kontroll, verksamhetsutveckling och kvalitetssäkring? Vill du vara med och bidra till Repipe Sverige ABs framgångar? I rollen som Arbetsledare beläggning/sprayrelining får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Vad innebär jobbet som Arbetsledare beläggning/sprayrelining?

I den här rollen kommer du framför allt att samarbeta med platschefen för att planera och leda projekt, följa upp tidsplaner och fördela resurser och medverka till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar. I jobbet ingår även att säkerställa arbetets höga kvalitet och måluppfyllnad, föregå med gott exempel, genom bl.a. god planering och uppföljning och utföra arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i gruppen. Du kommer att få en förmånsbil, utgå från din bostad och arbeta i olika projekt inom region Syd.

Vem söker vi?

Till rollen som Arbetsledare beläggning söker vi framförallt dig som är en tålmodig och kommunikativ person som motiveras av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av entreprenadverksamhet. Utöver det är det en stor fördel om du har några års erfarenhet som arbetsledare.

Erbjudande

På Repipe Sverige AB erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Intresserad?

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Bäckström på telefonnummer: 0722546132 eller via e-post: emma.backstrom@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt!
Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.