Konstruktör till Purac i Kristianstad

Konstruktör till Purac i Kristianstad

Rent vatten, porlande friskt ur kranen - klimatsmart och hälsosamt! En självklarhet för oss, men långt ifrån alla. Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas möter en stor efterfrågan globalt. Därför rekryterar vi ytterligare en konstruktör.

Tillsammans skapar vi ett bättre samhälle!

Ett reningsverk eller vattenverk är en viktig infrastruktursatsning som säkerställer vår viktigaste naturtillgång - rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning. Hos oss blir du en viktig del i att bygga något som gör skillnad. Du skapar något som är av stort värde för vår kund och för samhället!

Din uppgift: konstruera livsnödvändig infrastruktur

Vi söker en person som skall konstruera och projektera våra anläggningar samt maskinutrustning till desamma. Vi arbetar i projektgrupper där projekteringsavdelningen ansvarar för framtagning av flödesscheman, layouter, tillverkningsritningar, rörkonstruktion, hydrauliska beräkningar, underlag för CE-märkning, material- och komponentspecifikationer med mera. Arbetet sker i nära samarbete med kunder, kollegor, underleverantörer och verkstäder.
I rollen som konstruktör föreslår och utför du tekniska lösningar, med hänsyn tagen till projektets tekniska och ekonomiska ramar. Du möter dina uppgifter med fokus och sinne för detaljer, oavsett uppgift. Du har möjlighet till arbetsflex, tillgång till personalförmånspaket, friskvårdsbidrag med mera. Visst resande till våra montageplatser förekommer i tjänsten.

Framför allt har du stora möjligheter att utvecklas hos oss, som ledande kunskapsföretag i vår bransch!

Din bakgrund

För den här tjänsten behövs relevant teknisk utbildning på högskolenivå samt erfarenhet från projektering eller arbete med processanläggningar i industri-, VA- eller energibranschen. Vi arbetar i AutoCAD, Plant3D och Inventor. Kännedom om relevanta lagar och förordningar är meriterande.

Ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten så kontaktar du Robert Särman, robert.sarman@roirekrytering.se 072-575 88 00

Purac - 60 år av kunskap, erfarenhet och glädje

Purac AB är en privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader och service för vattenrening och biogasproduktion där miljön är i fokus. Vi är etablerade i Skandinavien och Asien och har hittills genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen. Med en omsättning på drygt 850 miljoner är Purac AB ett ledande företag inom sitt område.

Våra lösningar designas med hjälp av de senaste IT-verktygen, metoderna och teknikerna. Därefter levererar, bygger och driftsätter vi anläggningar för industriella och kommunala kunder världen över.

Purac är en arbetsplats som präglas av samarbete, transparens och prestigelöshet. Vi är stöttande, hjälpsamma och ärliga mot varandra. Hos oss får du omsätta dina goda idéer i praktiken men också möjlighet att lära av dina misstag. I slutändan delar vi känslan att se resultatet och säga: det här har jag varit med och skapat!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)