Preem Partner sökes till Preem i Knislinge

Preem Partner sökes till Preem i Knislinge

Är du nyfiken på att ta nästa steg i din karriär där du blir din egen chef och får ett fullt ansvar för lönsamhet och försäljning? För Preems räkning söker vi nu deras nya Preem Partner för stationen i Knislinge, norr om Kristianstad. Som Preem Partner driver du din egna station som egen företagare samtidigt som du får möjligheten att representera ett välkänt och starkt varumärke i branschen. Du följer Preems butikskoncept och får stöttning av organisationen inom verksamhetsstyrning, marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö och utbildning. Låter det här intressant? Då kan det här vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten

Jobba för framtiden redan idag

Som Preem partner har du fullt ansvar för lönsamheten av stationen, vilket inkluderar personalansvar, kundservice, inköp, drift och underhåll och ekonomi.

I rollen ingår också:
  • Leda dina anställda och coacha dem i det dagliga arbetet
  • Rekrytera stationspersonal vid behov
  • Ansvara för en god arbetsmiljö
  • Leverera ett kundbemötande i världsklass
  • Driva försäljningsfrämjande aktiviteter
  • Följa Preems koncept och genomföra centrala aktiviteter
Har du den här bakgrunden?

I denna roll efterfrågar vi erfarenhet från service/detalj/retailhandeln. Har du arbetat i en drivmedelsstationsmiljö är det meriterande, men inte ett krav. Likaså är vanan av att driva egen verksamhet ett plus. Kanske arbetar du idag som butikschef, stationschef, ställföreträdande chef eller säljare i branschen och är intresserad av att driva eget bolag? Du har en gymnasial utbildning och är ekonomiskt sinnad då ansvar för stationens omsättning och resultat ligger hos dig.

Är det här du?

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en duktig ledare, är företagsam och ekonomiskt sinnad. Du utstrålar stabilitet och trygghet, är kundorienterad och gillar att interagera med människor. Du är ansvarsfull och planerar din verksamhet på egen hand, där prestigelöshet och en operativ ådra blir viktiga egenskaper för att driva verksamheten framåt. I gengäld får du en chans till att vara din egen chef men backas samtidigt upp av kompetenta medarbetar inom Preem som ger vägledning och ramar för hur verksamheten ska bedrivas.

Ta reda på mer!

I denna process samarbetar Preem med Level Recruitment. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Maria Widegren på 08-120 50 411. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Franchisetagare, stationschef, butikschef, egenföretagare, drivmedel, bensinbolag, retailhandel, detaljhandel, servicehandel
Mer info
Kontaktperson Maria Widegren
Telefon 073-423 15 50
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. En övervägande del av vår produktion, närmare 80 procent, exporteras till den internationella marknaden, främst till nordvästra Europa. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning 92 miljarder SEK.