Kiropraktor till Pluspraktik

Kiropraktor till Pluspraktik

Dina arbetsuppgifter

Som kiropraktor blir dina arbetsuppgifter patientomhändertagande, vilket innefattar diagnosticering, behandling, rehabilitering, uppföljning, rådgivning, journalföring samt kontakt med andra vårdinstanser vid behov.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker denna tjänst är utbildad kiropraktor och du får gärna ha några års arbetslivserfarenhet i bagaget, antingen från offentlig eller privat verksamhet.

Som person har du ett högt patientfokus och är mån om att ge bästa möjliga behandling och rådgivning. Du tar stort eget ansvar, men är samtidigt en flexibel, hjälpsam och energigivande lagspelare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Pluspraktik med placering i Kristianstad / Hässleholm. Arbetet är på dagtid och på heltid.

Tillsättning sker efter överenskommelse, men skicka gärna din ansökan via www.wikan.se redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 11 maj.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044 - 590 65 08 eller Zanna Persson på 0451 - 70 74 82.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Svensson
Telefon 044-5906508
Område Kristianstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pluspraktik är en av Nordens största manuella kliniker, hos oss hittar du kiropraktorer, naprapat, fysioterapeuter, fot- och löpspecialist, Pilates-instruktörer och hudterapeut som alla jobbar tillsammans i ett team. Med 287 000 behandlingar i ryggen har vi en erfarenhet som gör oss unika.

Pluspraktik har avtal med Region Skåne. Vi samarbetar med föreningar, organisationer, försäkringsbolag, myndigheter och andra aktörer i hela Kristianstadsregionen med ömsesidiga syften att förbättra hälsa och ge bästa möjliga sjukvård.

Vi önskar nu förstärka vårt team med en kiropraktor och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.