Erfarna skjutstativsförare (B3) sökes.

Erfarna skjutstativsförare (B3) sökes.

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Vi söker nu efter ytterligare ett antal duktiga skjutstativsförare till vår uthyrningsverksamhet i Åhus.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav truckkörning (Skjutstativ, B3), orderplock, lastning och lossning utav gods, ompackning och kvalitetskontroller.

Krav:

Du skall ha tidigare erfarenhet utav att ha jobbat på terminal/lager, truckkort (A-B) samt ha mycket god erfarenhet utav att köra skjutstativ samt arbetat i stallage miljö. Ha möjlighet att arbeta övertid på helgerna under högsäsong då behov finns. Datavana då du i arbetet tar ut order och rapporterar i kundens datasystem som finns i truckarna.

Personliga egenskaper:

Som person tror vi att du är arbetsvillig, flexibel och driven. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och är van utav att jobba såväl självständigt som i team.

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.