Projekteringsledare

Projekteringsledare

Ta chansen att utvecklas som projekteringsledare och bli en del av Peab Bygg Syd - ett härligt gäng där teamkänslan är stark. Här stöttar och hjälper vi varandra för att nå bästa resultat. Var med och utvecklas tillsammans med oss i en kraftfull organisation med framåtanda.

Vi på Peab Region Bygg Syd är idag verksamma i Skåne och Blekinge. I vår region jobbar vi med många stora och intressanta projekt såsom kontor, badhus, skolor, sjukhus, laboratorier och bostäder.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i teamet produktionsstöd, en grupp på 12 personer som består av projekteringsledare och personer med olika specialistkompetenser inom BIM, KMA, miljö och installationsledning.

Som projekteringsledare är du ansvarig för att leda projekteringen i våra projekt och tillse att kombinationen av projektets funktion, utformning och ekonomi motsvarar såväl kundens krav som Peabs affärsmässiga förutsättningar. Internt har du ett nära samarbete med projekt- och produktionsledningen samt övriga resurser från produktionsstöd för att på så sätt tillsammans driva projekteringen framåt. Du rapporterar till Produktionsstödschef men ute i projekten rapporterar du till Projektchef.

Du arbetar främst operativt men det förekommer också strategiskt arbete. Vi vill att du är med och utvecklar vårt arbete kring projekteringsledning. Tillsammans med våra övriga projekteringsledare avsätter du tid för regionala frågor för att på så vis verka för regionens utveckling och erfarenhetsåterföring inom projektering. Du kommer också att delta i gemensamma nätverksträffar för projekteringsledare i Sverige.

Din placering blir på något av våra kontor i Malmö, Helsingborg eller Kristianstad. Resor i tjänst ingår.

Kravprofil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet från projektering inom bygg- och anläggningsbranschen och har mycket goda kunskaper i byggprocessen. Du ska ha goda IT-kunskaper i bland annat MS Officepaketet samt talar och skriver svenska obehindrat. Körkort B är ett krav.

Du har lätt för att prioritera och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du ett genuint driv och för dig är det viktigt att ord blir till handling på ett samarbetsvilligt och ödmjukt sätt. Du har förmågan att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som konsulter och kunder.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande regionchef Ola Flink Olsson, 0733 374133, ola.flinkohlsson@peab.se
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.