Träarbetare till byggservice

Träarbetare till byggservice

Peab Byggservice AB är ett eget företag i Peabkoncernen. Vi växer och söker nu ytterligare två snickare till vårt kontor i Kristianstad.

Vår ambition är att skapa värde för våra kunder i alla lägen. Det spelar ingen roll om vi installerar ett nytt kök hemma hos någon, bygger om en kontorslösning för det växande företaget eller lägger om taket på den kommunala skolan. Varje enskilt uppdrag ser vi som en värdeskapande handling då vi förlänger livstiden såväl invändigt som utvändigt, vi ska helt enkelt göra kundens intresse till vårt.

Arbetet innebär bland annat renoveringar, tak- och fönsterbyten, om- och tillbyggnader. Det är ett varierande arbete och du förväntas vara självständig och ha ett eget driv. Det är viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och att du har en hög servicenivå och ett positivt sätt.

Vi erbjuder en trygg anställning i ett jordnära företag som brinner för byggservice.

Det är ett krav att du har B-körkort, erfarenhet som snickare och att du är flytande i svenska.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan snarast då vi intervjuar löpande.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Rebecka Tholén, 0725-334568,
Mer info
Kontaktperson Rebecka Tholén
Telefon 0725-334568
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.