Administratör

Administratör

Peab Byggservice

Peab Byggservice AB är en del av Peabkoncernen. Vi har specialiserat oss på om- och tillbyggnader samt på underhålls- och reparationsarbeten. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och en av våra styrkor är att vi bedriver verksamhet i hela landet. Ett annat kännetecken för oss är att vi ofta utför arbeten i kvarboende miljöer samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Peab Byggservice i Kristianstad, Blekinge och Kalmar har 90 anställda varav 20 är tjänstemän. Orterna har en gemensam Arbetschef som denna tjänst rapporterar till.

Tjänsten

Tjänsten som Administratör är väldigt varierande, du kommer både att stötta Platschefer, biträdande Arbetschefer och Arbetschefen med projektadministration och ekonomi men även ansvara för våra kontor och dess service. Andra arbetsuppgifter som förekommer är protokollskrivning, stötta vid event med personal och kunder samt internkommunikation. Du är ansvarig för fördelning av våra fasta kostnader till våra koncernkollegor som finns på kontoren tillsammans med oss.
Det förekommer en del resor i tjänsten i och med att du stöttar samtliga våra kontor på orterna, men Karlskrona och Kristianstad är våra största kontor och det är till dessa orter de flesta av resorna kommer att ske.

Erfarenhet

För att passa i rollen som administratör tror vi att du är en serviceinriktad person som gillar att arbeta administrativt och som lägger stor vikt vid ordning och reda. Du bör ha erfarenhet sedan tidigare ifrån en administrativ roll och du får gärna ha goda kunskaper i ekonomi. En viktig egenskap är att du är van att hålla tider som satts för olika arbetsuppgifter. Du behöver ha bra ordningssinne samt kunna fatta egna beslut inom de ramar du har att arbeta med.

Du talar och skriver svenska flytande.

Vem är du?

Du är prestigelös i ditt arbete och tar dig gärna an nya arbetsuppgifter. Du är flexibel och gillar att ställa upp för dina kollegor. Gruppen du tillhör är hjälpsamma och måna om varandra. Det här är rollen för dig som vill testa på många olika arbetsuppgifter

Tjänsten utgår ifrån Kristianstad alt. Karlskrona.

Körkort är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Jan Söderlund, Personal
Telefon 0733-37 53 52
Område Kristianstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.