Yrkesarbetare Betong

Yrkesarbetare Betong

Vi på Peab Anläggning i Kristianstad behöver förstärka vår anläggningsverksamhet i nordöstra Skåne. Därför söker vi ett par betongarbetare/armerare som har goda erfarenheter av armering, formning och gjutning.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar.

Kravprofil

Vi vill att du har kunskap i ritningsläsning, har yrkesbevis samt B-körkort.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är självgående, ordningsam och bra på att hålla tider och deadlines. Du kommer att jobba i ett engagerat gäng där social kompetens och förmåga att samarbeta är viktigt.

Kontakt

För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta biträdande arbetschef Håkan Lundgren, 0725 337539 eller HR-partner Marita Petkovic, 0725 337836.

Vi har semesterstängt vecka 28-33, intervjuer påbörjas vecka 33.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.