Palm och Partners söker extrapersonal

Palm och Partners söker extrapersonal

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna kan vara alllt från adiministrativa uppgifter till tex montering och truckkörning inom industrin.

Utbildning
Du måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning vilket innebär att du ska jobba eller studerar minst 50%.

Erfarenhet
Har du erfarenhet inom industrin är det såklart ett plus men inget krav.

Personliga kvalifikationer
Du är pigg och energifylld med positivinställning.
Du har körkort och tillgång till bil och har fyllt 18år
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 5 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.