Konsultchef Kristianstad

Konsultchef Kristianstad

Om kunden
Palm & Partners söker nu en affärsdriven Konsultchef med placering i Kristianstad.

Om oss
Som konsultchef inom Palm & Partners har du stora möjligheter att påverka din vardag, utveckla din kompetens och jobba för bästa möjliga resultat för våra kunder.

Arbetsbeskrivning
I rollen som konsultchef hos Palm & Partners jobbar du nära våra kunder och dina kollegor med omväxlande uppgifter inom sälj, bemanning, rekrytering och ledning av personal. För att lyckas i denna roll har du sinne för affärer och är duktig på att känna av våra kunders behov och önskemål. Du är en naturlig ledare för din personalgrupp och har en positiv människosyn.

Din roll kommer omfatta personalansvar för de bemanningsuppdrag du driver för. Det är viktigt att kunden får rätt kompetens i rätt tid och att det alltid skall vara med god lönsamhet för båda parter för att säkerställa ett långsiktigt samarbete med våra kunder. Du är kommunikativ till ditt arbetssätt och upprätthåller en löpande dialog med både konsulter och kunder. Ditt ledarskap är tydligt och du har en förmåga att förmedla trygghet och energi.

Utbildning
Utbildning

Relevant Högskole-/Universitetsutbildning inom ekonomi, personal eller motsvarande erfarenhet.

Erfarenhet
Vi ser helst att du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter från bemannings- alternativt rekryteringsbranschen. Arbetet kräver datavana med mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt i det svenska och engelska språket, såväl i tal och skrift. B-körkort fordras.
Har du erfarenhet av att arbeta i intelliplan är detta meriterande.

Personliga kvalifikationer
Viktigt är att du är serviceinriktad och har förmåga att väcka kunders intresse för våra tjänster. Du är affärsinriktad och lyhörd med god förmåga att kunna anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål. Vi ser att du har lätt för att kommunicera och utrycka dig väl, såväl muntligt som skriftligt. För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett starkt eget inre driv, är resultatinriktad och engagerad med en vilja och intresse för kundanpassade lösningar. Du ska tycka om att arbeta självständigt liksom att arbeta i team. Som person är du kreativ, orädd och har en förmåga att skapa lösningar. Engagemang och driv är avgörande egenskaper för att du ska lyckas som konsultchef hos oss.

Lön och anställningsvillkor
Marknadsmässig lön med en fast och en rörlig del. Vi erbjuder kompetenta och drivna kollegor, ett högt tempo och ett stort mått av glädje. Du kommer jobba i ett företag som tror på framtiden och som investerar i din framtid och kompetens.

Ansökan
Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Jenny Öster 0708-399723
Urvalet sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Jenny Öster
Telefon 0708399723
Område Kristianstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 13 feb 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.